Koroton laina

Jaa

Jos haluat saada lainaa heti, on pikavippi tällöin paras vaihtoehto. Pikavippi tai vippi on myös paras vaihtoehto, jos haluat ottaa lainaa ilmaiseksi. Ilmainen pikavippi voi kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, mutta todellisuudessa on olemassa useita lainanantajia, jotka tarjoavat uusille asiakkaille ilmaisia pikavippejä. Ilmainen pikavippi tarkoittaa todella ilmaista, sillä jos otat uutena asiakkaan ilmaisen vipin, jonka suuruus on esimerkiksi 300 euroa, maksat siitä takaisin täsmälleen sen saman 300 euroa – ei senttiäkään lisää.

Ilmaiset pikavipit ilmestyivät Suomen lainamarkkinoille muutamia vuosia sitten kiristyneen kilpailun johdosta. Ilmainen laina on hyvä keino yrityksille saada uusia asiakkaita, mutta samalla ilmainen pikavippi on todella oivallinen ratkaisu myös asiakkaalle. Mikä olisikaan parempi tapa ottaa lainaa, kuin koroton laina? Tarjoamalla ilmaisia pikavippejä uusille asiakkailleen, lainanantajat tietysti toivovat, että samat asiakkaat ottaisivat myöhemmin myös normaalihintaisia lainoja samasta yrityksestä. Koroton ensilaina ei kuitenkaan jatkossa sido asiakasta mihinkään, eikä samasta yrityksestä ole pakko ottaa enää lainaa uudestaan.

Koroton ensilaina ei sido sinua jatkossa yhtään mihinkään. Jos otat uutena asiakkaana korottoman lainan ja maksat sen pois ajallaan, voit halutessasi lopettaa asioimisen kyseisen yrityksen kanssa.

Näin saat korotonta lainaa

Koroton pikavippi on oikeasti koroton. Ilmainen ensilaina tarkoittaa tässä yhteydessä todellakin sitä, että lainasta ei tarvitse maksaa korkoa eikä mitään muitakaan kuluja. Itse lainasumma täytyy tietysti maksaa takaisin ajallaan, eli jos lainaat esimerkiksi 100 €, maksat siitä takaisin myös tasan 100 €. Pidä kuitenkin mielessäsi, että koroton pikavippi myönnetään vain uusille asiakkaille, eivätkä kaikki lainanantajat tarjoa korotonta lainaa olleenkaan.

Kun haet korotonta lainaa, on lainan hakeminen käytännössä ihan samanlainen prosessi kuin normaalin lainan hakeminenkin.

  1. Valitse ensiksi sellainen lainanantaja, joka tarjoaa uusille asiakkaille korotonta lainaa. Koroton pikavippi ei kuulu kaikkien lainanantajien valikoimaan, joten ole tarkkana. Tämän sivun yläreunasta löydät pari lainanantajaa, jotka myöntävät ilmaista lainaa uusille asiakkaille.
  2. Jos koroton ensilaina on sinulle jo tuttu juttu ja olet aikaisemmin ottanut ilmaista lainaa jostain yrityksestä, voit silti ottaa korottoman pikavipin uudelleen. Tässä tilanteessa sinun tulee vain valita jokin sellainen yritys, josta et ole vielä aikaisemmin ottanut lainaa. On hyvin yleistä, että ihmiset ottavat useita korottomia lainoja eri yrityksistä.
  3. Kun olet valinnut sopivan lainanantajan, täytä hakemus lainanantajan verkkosivuilla. Hakemuksen täyttäminen on helppoa ja onnistuu yleensä alle 10 minuutissa.
  4. Useimmat lainanantajat antavat lainapäätöksen heti tietokoneen ruudulle.
  5. Jos hakemuksesi menee läpi, saat lainaa nopeasti tilille. Jos lainanantaja tarjoaa todella nopean lainanmaksun, saat lainaa heti, ja jos käytät lainanantajan kanssa samaa pankkia, ovat rahat tililläsi jopa 5 minuutin kuluessa. Rahat ovat käytössäsi yleensä viimeistään seuraavana pankkipäivänä.

Maksa koroton pikavippi takaisin ajallaan

Jos haluat ottaa lainaa korottomasti, on erityisen tärkeää, että maksat ilmaisen pikavipin takaisin ajallaan. Koroton pikavippi on koroton yleensä vain silloin, kun lainan maksaa takaisin 30 päivän kuluessa tai joissain tapauksissa 15 tai 45 päivän kuluessa. Koroton laina täytyy maksaa takaisin ajallaan, sillä jos maksu viivästyy vähäkin, joudut maksamaan lainasta koron koko laina-ajalta. On sanomattakin selvää, että tällöin ilmainen pikavippi ei ole enää ilmainen, vaan siitä pitää maksaa korkoa noin 10–50 euroa yrityksestä ja lainasummasta riippuen.

Jos et yksinkertaisesti pysty maksamaan korotonta lainaa takaisin määräaikaan mennessä, voit tietysti pyytää maksamiseen lisäaikaa, jolloin joudut maksamaan lainasta koron. Useimmat yritykset suostuvat laina-ajan pidentämiseen positiivisesti, sillä onhan se tavallaan yrityksen kannalta parempi tapa, kun pidennetystä lainasta maksetaan myös korko. Me Vippio.fissä olemme kuitenkin sitä mieltä, että ilmainen laina kannattaa maksaa pois ajallaan, niin vältyt lisäkuluilta.

Pidä nämä asiat mielessäsi, kun haet korotonta lainaa

  1. Ilmainen pikavippi vai koroton pikavippi? Tunnista ero ilmaisen ja korottoman lainan välillä! Ilmainen laina tarkoittaa, ettei lainasta tarvitse maksaa lainkaan korkoa, avausmaksua, laskutusmaksuja eikä mitään muita maksuja. Ilmainen laina ei sisällä siis yhtään mitään kuluja. Koroton laina ei sisällä korkoa, mutta korottomassa lainassa voi olla jotain muita kuluja, esimerkiksi paperilaskusta voidaan periä 2 € laskutusmaksu. Monet yritykset käyttävät näitä termejä siten, että ilmainen pikavippi ja koroton pikavippi tarkoittaa samaa asiaa. Kannattaa silti aina varmistaa yrityksen hinnastosta, kuuluuko lainaan mitään maksuja.
  2. Koroton vippi täytyy maksaa takaisin nopeasti. Koroton vippi täytyy maksaa takaisin yleensä viimeistään 30 päivän kuluessa lainan ottamisesta. Jos maksu viivästyy, täytyy lainasta maksaa korko koko laina-ajalta, jolloin lainasta kertyy muutama kymppi kuluja. Aina, kun otat lainaa, mieti, miten nopeasti pystyt maksamaan lainan takaisin – tämä neuvo koskee myös ilmaisia pikavippejä.

Näin löydät korottomia lainoja

Olemme listanneet ilmaisia lainoja tänne Vippio.fi-palveluun. Tämän sivun yläosasta löydät meidän suosittelemiamme lainoja, joista osa on korottomia.

Vippio.fi suosittelee korottomia lainoja yrityksistä Limiitti sekä Ferratum. Limiitti lainaa uudelle asiakkaalle korottomasti jopa 500 € ja Ferratumin koroton ensilaina on suuruudeltaan jopa 300 €. Limiitti tarjoaa korotonta maksuaikaa parhaimmillaan jopa 45 päivää. Ferratumin ilmainen ensilaina täytyy maksaa takaisin 30 päivässä.