Lainaa heti

Jaa

Olet päätynyt lukemaan tätä sivua, joten todennäköisesti sinulla on tarve lainata rahaa nopeasti.

Silloin tällöin voi tulla tarve saada lainaa heti. Kiireelliset menot, rikkoutunut remontti tai muut vastaavat tilanteet johtavat siihen, että on saatava lainaa heti tilille. Tästä syystä olemme tänne Vippio.fi-palveluun listanneet lainoja, jotka siirtävät rahaa nopeasti tilille. Tämän sivun yläreunassa olevaan listaan olemme keränneet Suomen parhaat lainat, jotka maksetaan tilille heti. Listalla olevista yrityksistä ainoastaan Fixura maksaa lainan tilillesi 1-2 päivän kuluessa, mutta listan muut yrityksen siirtävät lainaa heti – jopa 5 minuutin kuluessa hakemuksen lähettämisestä.

Kaikki Suomen pikavipit eivät siirry tilille heti. Jos sinulla on tarve saada vippi heti tilille, täytyy sinun valita jokin sellainen vippi, joka siirtyy tilille nopeasti. Tältä sivulta löydät nopeat vipit ja pikalainat sekä yritykset, jotka myöntävät lainaa heti.

Yritys

Arvosana

Erikoisuudet

Vieraile nyt

2 1
 • Koroton pikavippi 300€
 • Laina tilille heti
3 0
 • Valitse korko itse
 • Lainaa jopa 10 000 €
2 0
 • Vertaile lainoja nopeasti
 • Kulutusluottoa 50 000€
3 0
 • Kuluton laina
 • Laina tilille 5 minuutissa!
0 0
 • 24h rahansiirrot
 • Lainan nosto tekstarilla
3 0
 • Joustolaina jopa 2100€
 • Selkeä takaisinmaksu
0 0
 • Ei nostokuluja

Näin saat lainaa heti

 1. Paras tapa saada lainaa nopeasti on ottaa pikavippi heti. Jos sinulla on siis tarve saada lainaa heti, siis saman päivän aikana, kannattaa silloin valita pikavippi. Jotta sinulla on mahdollisuus saada pikavippi heti, täytyy kyseisen yrityksen suorittaa maksut nopeasti. Olemme listanneet tänne Vippio.fi-palveluun vain lainoja, jotka siirtävät lainaa nopeasti tilille.
 2. Muista tarkistaa, mitä pankkeja valitsemasi lainanantaja käyttää. Sinun on mahdollista saada pikavippi heti tilille, jos lainanantaja käyttää kanssasi samaa pankkia, sillä raha siirtyy nopeammin saman pankin sisällä kuin pankista toiseen. Lähes kaikki lainanantajat käyttävät kaikkia Suomen suurimpia pankkeja, kuten Nordea, Osuuspankki, Säästöpankki ja Danske Bank. Sopivan lainanantajan löytäminen on siis helppoa, josta saa lainaa nopeasti.
 3. Tarkista lainanantajan aukioloajat. Kun olet löytänyt yrityksen, josta saa lainaa heti, ja joka käyttää kanssasi samaa pankkia, kannattaa seuraavaksi tarkistaa yrityksen aukioloajat. Vaikka yritys suorittaisi nopeita maksuja, ei siitä välttämättä ole mitään iloa, jos haet lainaa viikonloppuna tai illalla. Aukioloajat kannattaa aina tarkistaa, sillä lainanantajat suorittavat maksuja yleensä vain aukioloaikoina.

Nykyisin pikavippiä saa nopeasti

Ennen kuin pikavipit ja vipit tulivat tarjolle, saattoi lainan saaminen kestää useita päiviä tai pahimmillaan jopa viikon. Perinteisen pankkilainan saamiseen on aina kulunut useita päiviä ja pankkilainan saaminen edellyttää yhä nykyäänkin lähes aina käyntiä pankin konttorissa eikä hakemusta voi täyttää netissä.

Pikavipit ovat suosittuja, koska niiden avulla on mahdollista saada lainaa heti ja pikavipin hakeminen on todella helppoa. Kun vipit ja pikavipit tulivat markkinoille, moni tykästyi niiden nopeuteen, sillä lainaa saa nopeasti ja rahat ovat tilillä yleensä saman päivän aikana, kun hakemus on lähetetty. Ennen pikavippejä rahan lainaaminen ei ole ollut ikinä niin nopeaa ja helppoa. Nykyisin on mahdollista saada pikavippi heti tilille, kun valitsee sopivan yrityksen ja hakee lainaa yrityksen aukioloaikoina.

Lainaa heti viikonloppuna

Jos sinulla on tarve saada lainaa heti viikonloppuna, kannattaa ensiksi tarkistaa yrityksen aukioloajat. Kaikki yritykset eivät siirrä lainaa nopeasti viikonloppuisin, vaan tällöin rahojen saaminen siirtyy seuraavaan arkipäivään. Täältä Vippio.fistä löytyvät lainanantajat myöntävät lainaa nopeasti myös viikonloppuisin, joten voit valita tämän sivun yläosasta itsellesi sopivan lainan, jos tarvitse lainaa heti viikonloppuna.

Pikavippi heti – apua kiireelliseen rahantarpeeseen

Nopeasti saatava laina voi olla tarpeen monissa erilaisissa tilanteissa. Nopea laina voi olla apu esimerkiksi silloin, jos toimit pienyrittäjänä ja toimeentulosi riippuu auton käytöstä ja autoon tulee yllättävä vika, joka vaatii huoltoa. Toinen esimerkki on jääkaapin tai pakastimen rikkoutuminen kesähelteillä, jolloin uusi laite on hankittava välittömästi tai muutoin jääkaapissa ja pakastimessa olleet ruuat pilaantuvat.

Nykyisin on helppo saada pikavippi nopeasti, mutta suosittelemme aina kuitenkin varmistamaan ennen lainan ottamista, että pystyt maksamaan lainan takaisin ajallaan.