Pikavippi

Jaa

Vippio.fi-palvelusta löydät yhdestä paikasta Suomen parhaat pikavipit. Kerromme sinulle tällä sivulla paljon hyödyllistä tietoa pikavipeistä, niiden kuluista, hyvistä puolista sekä myös siitä, mitä kannattaa muistaa ennen kuin haet lainaa. Jatka siis lukemista tai hae pikavippi heti klikkaamalla tämän sivun yläreunassa olevien yrityksiä.

Pikavippi, vippi tai pikalaina on helpoin tapa saada lainaa nopeasti. Pikavippi on yleensä kooltaan melko pieni laina, jonka suuruus on 10 – 2000 euroa ja pikavippi maksetaan takaisin yleensä 1-6 kuukaudessa. Pikavippi on siis pieni ja nopeasti takaisinmaksettava luotto. Pikavippiä voi hakea käytännössä mihin tahansa äkilliseen rahantarpeeseen. Pikavippi voi olla hyvä vaihtoehto esimerkiksi silloin, kun tarvitset lainaa heti yllättävän menon iskiessä, kuten jääkaapin rikkoutuessa.

Pikavippi heti

Erilaisiin tilanteisiin haetaan erilaista lainaa – asuntolaina asunnon ostoon ja autolaina autoa varten. Mutta mistä saa lainaa nopeasti yllättävän tarpeen sattuessa? Pikavippi on paras ratkaisu sinulle tilanteessa, jossa tarvitset pientä lainaa nopeasti.

Pikavippi maksetaan tilille nopeasti. Sinun on mahdollista saada pikavippi heti tilille lähes milloin vaan. Pikavippi on muutenkin lainana helppo saada, sillä pikavippi voidaan myöntää myös 18-vuotiaalle tai pienituloiselle. Pikavippi ei yleensä edellytä hakijalta tiettyä tulorajaa vuodessa, kuten muut lainat lähes aina edellyttävät. Pikavippi myönnetään lisäksi ilman vakuuksia, eli lainan vakuudeksi ei tarvitse esimerkiksi asettaa autoa, kuten autolainoissa yleensä on tapana.

Pikavippi nopeasti tilille

 • Pikavippi maksetaan tilille heti samana päivänä, kun haet lainaa yrityksen aukioloaikoina. Osa yrityksistä siirtää rahaa myös viikonloppuisin ja iltaisin, joten muista tarkistaa aukioloajat, jos sinulla on rahojen kanssa kova kiire.
 • Jos haet pikavippiä viikonloppuna, illalla tai iltapäivällä ja valitsemasi lainapalvelu ei ole avoinna kyseisenä aikana, maksetaan laina heti tilille seuraavana arkipäivänä.
 • Useat lainanantajat maksavat pikavipit nopeasti tilille, jolloin saat lainaa heti tilille jopa 5 minuutin kuluessa. Jos haet pikavippiä arkipäivisin, rahojen pitäisi olla käytössäsi viimeistään 15–60 minuutin kuluessa. Osa pikavippiä myöntävistä yrityksistä siirtää rahat tilille myös iltaisin tai viikonloppuisin, joten jos tarvitset lainaa nopeasti muulloin kuin päiväsaikaan, muista tarkistaa, siirtyykö pikavippi valitsemastasi yrityksestä myös iltaisin tai viikonloppuisin.
 • Sinun on mahdollista saada pikavippi heti, eli 5 minuutin kuluessa, kun käytät lainanantajan kanssa samaa pankkia (esimerkiksi Nordea tai Säästöpankki). Jos käytät lainanantajan kanssa samaa pankkia, siirtyy pikavippi heti tilille.

Toimi näin niin saat pikavippiä nopeasti

Pikavippi on nopein lainamuoto ja lainan hakeminen on todella helppoa ja nopeaa. Toimi näin, jos sinulla on tarve saada pikavippi heti tilille:

 1. Valitse itsellesi sopiva pikavippi tämän sivun yllä olevasta taulukosta ja siirry lainanantajan sivuille Vippio.fin kautta klikkaamalla ”Hae nyt”.
 2. Valitse sopiva lainasumma sekä laina-aika lainanantajan kotisivuilta löytyvistä taulukoista.
 3. Täytä lainahakemus. Lainahakemuksissa on eroja eri lainanantajien välillä: toisessa firmassa pikavippiä voi hakea tunnistautumalla palveluun nettipankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella, mutta osa yrityksistä ei käytä sähköistä tunnistautumista lainkaan, jolloin tiedot pitää syöttää yksitellen.
 4. Kun lähetät lainahakemuksen, sinulle pitäisi tulla vahvistusviesti joko tekstiviestinä tai sähköpostiin. Vahvistusviestissä kerrataan vielä lainan tiedot ja joissain tapauksissa pikavippi täytyy vielä tässä kohtaa hyväksyä tai allekirjoittaa sähköisesti.
 5. Suurin osa lainafirmoista käyttää sähköistä allekirjoitusta, eli voit hyväksyä sopimuksen nettipankkitunnuksillasi. Osa pikavippifirmoista lähettää vahvistuskoodin tekstiviestinä.
 6. Pikavippi maksetaan tilillesi joko heti tai seuraavana arkipäivänä, riippuen siitä, mistä ja mihin aikaan olet pikavippiä hakenut.
 7. Jos haluat saada lainaa heti tilille, siis muutamassa minuutissa, kannattaa valita sellainen lainanantaja, joka käyttää kanssasi samaa pankkia. Kun käytät pikavippifirman kanssa samaa pankkia, siirtyy pikavippi heti tilille – jopa 5 minuutin kuluessa.

Pienet pikavipit

Pikavippi on suuruudeltaan pieni laina – yleensä pikavipin suuruus on 10 – 2000 euroa ja laina maksetaan takaisin 1-6 kuukauden kuluessa. Pikavippi on siis pieni laina, jossa on lyhyt maksuaika.

Yleensä pankista ei ole mahdollista saada alle 1000 euron suuruista lainaa, joten jos tarvitset pientä lainaa, on pikavippi paras vaihtoehto. Pikavippi on lisäksi kaikkein nopein vaihtoehto, sillä pikavippi maksetaan tilille nopeasti.

Ilmainen pikavippi

Useat lainanantajat tarjoavat uusille asiakkailleen korotonta lainaa tutustumistarjouksena. Tällöin uudelle asiakkaalle myönnettävä ensilaina on täysin koroton eikä sisällä muita maksuja kuin varsinaisen lainasumman. Koroton pikavippi voi kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, mutta tässä yhteydessä asiaan ei liity mitään huijausta tai piilokuluja – laina on todellakin täysin koroton. Ilmainen pikavippi edellyttää vain kolme asiaa:

 1. Olet uusi asiakas. Et voi ottaa samasta yrityksestä korotonta lainaa montaa kertaa.
 2. Maksat lainan takaisin ajallaan. Koroton pikavippi pitää maksaa takaisin yleensä 15 – 45 päivässä, jonka jälkeen siitä peritään korko.
 3. Et tarvitse suurta lainaa. Koroton ensilaina on suuruudeltaan yleensä muutaman satasen verran, joten kovin suurta lainaa ei ilmaiseksi voi ottaa.

Ilmaisen ensilainan ottaminen ei sido sinua yhtään mihinkään eikä sinun tarvitse enää tulevaisuudessa ottaa lainaa samasta yrityksestä uudelleen, ellet niin halua. Koroton laina on tarkoitettu siis uusien asiakkaiden houkuttelemiseksi, mutta kuten sanottua, se ei sido sinua mihinkään.
Jos haluat lisää tietoa korottomista lainoista, kannattaa sinun lukea tämä artikkeli.

Pikavippien hyvät puolet

 1. Pikavippi on nopein laina. Lainahakemuksen täyttäminen vie alle 10 minuuttia.
 2. Pikavippi maksetaan tilille nopeasti. Voit saada lainaa jopa 5 minuutissa.
 3. Pikavipeissä on selkeät lainaehdot ja lainaa saa helposti.
 4. Voit ottaa pikavipin mihin tahansa tarkoitukseen.
 5. Pikavippi on pieni laina – vipin suuruus on yleensä 50 – 2000 euroa.
 6. Pikavippi on helppo saada, sillä laina voidaan myöntää myös pienituloisille tai juuri 18 vuotta täyttäneille.

Pikavippi maksuhäiriöiselle

Maksuhäiriöt tekevät lainan saamisesta vaikeaa. Vaikka pikavippi on yleensä todella helppo saada eikä lainan saamiseen tarvita takaajaa tai vakuuksia, estävät maksuhäiriömerkinnät lähes aina pikavipin saamisen. Luottotietojen menettäminen estää yleensä aina pikavipin saamisen, mutta voit silti täyttää hakemuksen ja kokeilla onneasi – hakemuksen lähettämisestä ei sinällään ole mitään haittaa.
Pikavippiä voit hakea erityisesti silloin, jos maksuhäiriömerkinnät ovat vanhentuneet eikä uusia merkintöjä ole kirjattu tietoihisi viimeisen vuoden tai kahden aikana.

Lainaa helposti

Pikavippi on helppo saada. Lainan saaminen ei edellytä säännöllisiä tuloja eikä pikavippi vaadi vakuuksia tai lainan takaajaa. Periaatteessa kuka tahansa voi saada pikavippiä, sillä lainaa voivat hakea myös juuri 18 vuotta täyttäneet tai pienituloiset. Ainoa asia, mikä saattaa estää lainan saamisen, ovat maksuhäiriömerkinnät tai se, että sinulla on maksamattomia lainoja samassa lainayrityksessä.

Pikavippi on helppo saada, mutta kannattaa aina silti miettiä, onko lainan ottaminen järkevää. Pikavippi on hyvä apu äkilliseen rahantarpeeseen, jos esimerkiksi pakastin hajoaa kesähelteillä. Emme kuitenkaan suosittele pikavipin ottamista sitä varten, että voisit maksaa sillä pois muita lainoja.