Arvosana

Erikoisuudet

  • Vertaile lainoja nopeasti
  • Kulutusluottoa 50 000€

Vieraile nyt

Hae vippi

Etua.fi - arvostelumme

Etua.fi on sivusto, joka kilpailuttaa erilaiset lainat. Etua.fi:n avulla voit etsiä parhaat lainatarjoukset kun tarvitset rahaa nopeasti – kulutusluotto, asuntolaina, yhdistelylaina ovat kaikki kilpailutussivuston valikoimassa. Sivuston avulla voit lainata jopa 50 000 euroa täysin ilman vakuuksia, joten vippien ja lainojen kilpailutus todellakin kannattaa!

Lainan saamisen nopeus riippuu antajasta

Koska Etua.fi kilpailuttaa pikalainat eri yritysten tarjousten mukaan, lainan nopeus riippuu itse lainanantajista. Mukana lainakilpailutuksessa ovat mm. Danske Bank, Santander, Ferratum ja Lainaamo, jotka ovat tunnettuja pikaisista lainoistaan, joten vippiä ei joudu odottelemaan liian kauan.

Etua.fi lainoja on kuitenkin hyvin helppoa hakea, joten siihen ei kulu aikaa juuri lainkaan. Kilpailutus on sivuston avulla paljon nopeampaa ja yksinkertaisempaa kuin tehdä lainavertailu itse. Sinun tarvitsee vain listata toiveesi lainan suhteen, kuten lainan suuruus ja laina-aika, minkä jälkeen sinulle etsitään automaattisesti paras laina. Kulutusluottoa voi hakea 2000 – 50 000 euroa ja yhdistelmälainaakin aina 50 000 euroon asti. Yhdistelmälaina on erinomainen vaihtoehto, jos sinulla on monta lainaa takaisinmaksettavana. Voit lukea lisää lainojen yhdistelemisestä täältä.

Kuka voi hakea lainaa Etua.fi:stä?

Lainan hakijan täytyy olla vähintään 20-vuotias ja asua vakituisesti Suomessa. Lisäksi hakijalta odotetaan nuhteetonta maksutaustaa, eli maksuhäiriömerkintöjä ei saisi olla. Sinun tulee myös ansaita vähintään 850 euroa kuukaudessa ennen veroja, jotta osoitat pystyväsi maksamaan lainan takaisin. Voit ottaa yhteyttä Etua.fi:n asiakaspalveluun ja tarkistaa, sovitko lainan ottajaksi.