Arvosana

Erikoisuudet

  • Koroton pikavippi 300€
  • Laina tilille heti

Vieraile nyt

Hae vippi

Ferratum - arvostelumme

Ferratum tarjoaa monipuolista lainaa, kuten koroton pikavippi, joustoluotto sekä suurempiin hankintoihin tarkoitettu Plus-laina. Ei siis ihmekään, että Ferratum on ollut suomalaisten suosikki jo monen vuoden ajan. Rahat saa tilille heti joten Ferratum on vastaus yllättävään rahantarpeeseen.

Ferratum – luotettavaa lainaa

Ferratum on joustava yritys, joka ottaa huomioon jokaisen asiakkaan tarpeet erikseen. Voit valita itsellesi sopivan summan sekä sopia takaisinmaksusta miten sinulle vain sopii. Lainan hakeminen tapahtuu netissä ja päätös annetaan jopa 5 minuutin päästä. Voit hakea seuraavia eri lainoja Ferratumilta:

Koroton pikavippi ilman kuluja

Voit lainata Ferratumilta 50 – 300 euroa ilman lisäkustannuksia ja lainan korko on 0%.  Tämä tarjous on kuitenkin rajoitettu vain Ferratumin uusille asiakkaille, jotka hakevat pikalainaa ensimmäistä kertaa. Lainan takaisinmaksu riippuu vipin summasta – mitä suurempi summa, sitä enemmän aikaa sinulla on maksaa takaisin.

Joustoluotto

Ferratumin Joustava-luottoa voi hakea 2000 euroon asti. Kyseessä on jatkuva luotto, eli luottorajan avaamisen jälkeen lainan ottaja voi nostaa rahaa itselleen aina silloin kun haluaa, 24h tuntia vuorokaudessa. Helpoiten pikalainan nosto käy Ferratumin mobiilisovelluksella, jonka voit ladata ilmaiseksi puhelimeesi. Ferratum tarjoaa selkeää lainaamista, eli prosessi ei sisällä piileviä kuluja.

Plus-laina

Jos tarvitset suurempaa lainasummaa, sinulle sopii hyvin Ferratumin Plus-laina. Laina on vakuudeton eli voit saada jopa 5000 euron lainan täysin ilman vakuuksia. Takaisinmaksuajan voi valita itse; joko 12, 24 tai 36 kuukautta. Tämä laina on tarkoitettu vain vähintään 25-vuotiaille.

Ferratum lainan hakeminen

Lainan hakeminen Ferratumilta tapahtuu netin kautta. Jotta voit saada lainaa, sinun tulee olla vähintään 20-vuotias (poikkeuksena Plus-laina) sekä sinulla täytyy olla luottotiedot kunnossa. Voit ottaa yhteyttä Ferratumin asiakaspalveluun vuorokauden ympäri ja tarkistaa oman sopivuutesi lainan ottoon. Lainapäätöksen saa hetkessä ja jos sinulla on tili esimerkiksi Nordeassa, S-Pankissa tai Danske Bankissa, saat rahat tilillesi minuuteissa.

Takaisinmaksun voi hoitaa kerralla tai osamaksuina. Mikäli rahatilanne sallii, voit lyhentää pikalainaa myös eräpäiviä ennen. Jos taas et pysty maksamaan lainaa tiettyinä kuukausina, voit anoa maksuvapaata kuukautta tai löytää itsellesi sopivan ratkaisun ottamalla yhteyttä yrityksen asiakaspalveluun.