Arvosana

Erikoisuudet

  • Valitse korko itse
  • Lainaa jopa 10 000 €

Vieraile nyt

Hae vippi

Fixura - arvostelumme

Fixura tarjoaa vertaislainaa jopa 10 000 euroon asti ja yritys eroaa muista edukseen erityisesti siksi, että lainan ottaja saa määritellä koron itse! Laina-aikaa annetaan pidempi aika kuin yleensä, joten Fixura on hyvä vaihto silloin kun tarvitset lainaa nopeasti isompia ostoksia varten tai kun haluat maksaa kaikki pienet lainat pois yhdistämällä lainat.

Fixuran uudenlainen laina

Lainaa voi hakea 1000 ja 10 000 euron väliltä. Fixuran pikalaina on erilainen moniin muihin lainavaihtoehtoihin verrattuna. Ensinnäkin lainahakemuksen voi jättää, mutta sinun ei tarvitse hyväksyä tarjousta heti. Voit siis tarjouksen saatuasi rauhassa kilpailuttaa muutkin lainayritykset ja valita ajan kanssa, mikä on itsellesi paras nopea laina. Fixuran lainalaskuri näyttää kaikki lainaan liittyvät kulut avausmaksua myöten. Lainan haku on ilmainen eikä vakuuksia tarvita, jos lainaajan luottotiedot ovat kunnossa.

Lainaa myönnetään 20-68 -vuotiaille, jotka asuvat Suomessa. Lainaa varten luottotiedot tulee olla kunnossa ja hakijalta vaaditaan säännölliset tulot, verkkopankki ja matkapuhelin. Lainan hakemisen yhteydessä tarvitaan hakijan tulotodistus, eli jonkinlainen todistus palkkatuloista tai etuuksista.

Lainan hakemisen yhteydessä voit lisäksi itse valita, kuinka korkean koron haluat lainallesi. Yleensä pikalainan korko on 6-27% välillä. Korkoon vaikuttaa myös lainan hakijan luottoluokitus. Fixuran myöntämät lainat ovat vertaislainoja, joten jos olet kiinnostunut lainan antamisestakin, voit ottaa yhteyttä Fixuraan sijoitusmielessä.

Nopean lainan nosto ja takaisinmaksu

Jos päätät hyväksyä lainatarjouksen, saat tiedon lainan siirtymisestä tilillesi sekä sähköpostilla että tekstiviestillä. Tämän jälkeen sinun tulee vain hyväksyä siirto verkkopankissa. Lainan nopeus riippuu yksityishenkilöistä, onhan kyseessä vertaislaina. Joskus lainan voi saada välittömästi, mutta toisinaan aikaa voi kulua muutama vuorokausi. Mikäli kaipaat varmaa pikalainaa nopeasti, voit tutustua pienempien summien pikavippeihin täällä.

Takaisin maksaminen on tehty lainaajalle selväksi; kuukausierät ovat samat joka kuukausi. Halutessaan voi maksaa ylimääräistä milloin tahansa ja näin lyhentää lainaa nopeammin, mutta kuukausieriä ei voi maksaa etukäteen. Fixura ei myönnä maksuvapaita kuukausia, mutta jokaisella asiakkaalla on oikeus yhteen lyhennysvapaaseen kuukauteen vuodessa, jolloin maksetaan vain korot ja tilinhoitoon liittyvät kulut. Koko lainan takaisin maksaminen kestää yleensä 2-5 vuotta.