Arvosana

Erikoisuudet

  • Ei nostokuluja

Vieraile nyt

Hae vippi

Limiitti - arvostelumme

Suomalainen Limiitti on lainapalvelu, jonka avulla voit hankkia nopeasti rahaa tilille, kun tarve vaatii! Yritys ei tarjoa pikavippejä, vaan niiden tilalle on tarjolla jatkuvaa lainaa. Näin uusia pikalainoja ei tarvita, vaan voit nostaa rahaa joustotililtäsi aina kun haluat. Luotettava ja turvallinen Limiitti on ollut jo yli 300 000 suomalaisen valinta. Yrityksen joustavan lainan hankinta on selkeää alusta loppuun, joten ymmärrettävästi se on monen suosiossa.

Limiitti – nopea ja yksinkertainen joustolaina

Limiitti myöntää lainaa 500 ja 2000 euron verran hakijan toiveiden mukaisesti. Lainan nostot voi tehdä nopeasti joko ilmaisilla tekstiviesteillä tai limiitti.fi -verkkosivustoilla. Tilisiirtoja tehdään 24h, joten lainan ilmestymistä tilille ei tarvitse kauaa odotella.  Uusia asiakkaita hemmotellaan, sillä ensimmäisen lainan nostojen yhteydessä ei peritä lainkaan nostokuluja. Muut asiakkaat voivat tarkistaa hinnat Limiitin hinnastosta, sillä piilokuluja ei ole.

Halutessasi voit maksaa lainan takaisin kerralla tai kuukausittaisissa erissä. Voit seurata lainan takaisin maksua netissä. Laskutus tapahtuu joko sähköpostilla tai paperilaskuina.

Kuka voi hakea lainaa Limiitiltä?

Lainaa saavat 18-vuotiaat vakituisesti Suomessa asuvat, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Limiitti tarkistaa lainanhakuvaiheessa hakijan luottotiedot, ennen kuin laina myönnetään. Hakijalla tulee olla myös suomalainen pankkitili.

Kun lainahakemus on hyväksytty, rahat voi joko nostaa heti valitsemalla pikanoston tai nostaa ne 6 tai 48 tunnin viiveellä. Limiitti siirtää lainat nopeasti lähes kaikkien pankkien tileille, vain Ålandsbankenin tileille siirto saattaa kestää 1-3 arkipäivää.

Jos lainan hakeminen askarruttaa, voit tutustua pikavippien riskeihin täällä. Nopea laina ei ole hullumpi vaihtoehto, mutta sen riskeistä on hyvä olla tietoinen jo ennen lainan hakua. Mikäli maksat pikalainan pois ajallaan, ei lisäkuluja kuitenkaan tule.