Arvosana

Erikoisuudet

  • Kuluton laina
  • Laina tilille 5 minuutissa!

Vieraile nyt

Hae vippi

NordCredit - arvostelumme

NordCredit tarjoaa joustavaa luottoa eli voit nostaa lainaa erissä aina silloin kun tarve tulee! Joustoluottoa voi hakea jopa 3000 euroon asti ja lainapäätöksen saa hyvin nopeasti. Toinen NordCreditin erikoisuuksista on kuluton luotto:  voit lainata jopa 300 euroa ilman minkäänlaisia lisäkustannuksia.

NordCreditiltä nopea vippi useimmille tileille

Joustoluottoa tai kulutonta lainaa voi hakea netissä NordCreditin sivuilta. Hakemuksen täyttö hoituu nopeasti ja lainapäätöksen hyväksymisen jälkeen rahaa voi nostaa melkeinpä välittömästi. Tiettyjen pankkien kanssa rahojen siirto toimii nopeammin; jos sinulla on tili esimerkiksi Nordeassa, Osuuspankissa tai Säästöpankissa, saat lainaa tilille heti hyväksymisen tapahduttua.

Kuluton laina tipahtaa tilille vielä nopeammin, sillä vippi myönnetään jopa viidessä minuutissa. NordCredit onkin yksi nopeimmista lainanantajista. Joten jos tarvitset lainaa nopeasti, on tämä yritys hyvä valinta. Kulutonta lainaa voi hakea 100-300 euroa.

Takaisinmaksun voi hoitaa joko osamaksuna tai kertamaksuna. Osamaksuna maksettaessa lyhennyssumma on vähintään 50 euroa.

Miten hakea nopeaa lainaa NordCreditiltä?

Valitsitpa sitten joustoluoton tai kuluttoman vipin, lainan hakeminen tehdään tunnistautumalla ensin verkkopankin  tunnuksilla NordCreditin lainapalveluun. Tämän jälkeen sinun tulee antaa yhteystietosi sekä talouteesi liittyvää tietoa, kuten tulot yms.

Hakijan tulee olla vähintään 18-vuotias ja asua Suomessa vakituisesti. Kuten yleensäkin, hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Jos etsit lainaa luottotiedottomalle, voit lukea lisää täältä.