Arvosana

Erikoisuudet

  • Joustolaina jopa 2100€
  • Selkeä takaisinmaksu

Vieraile nyt

Hae vippi

OK Limiitti - arvostelumme

OK Limiitti antaa jopa 2100 euroa joustavaa limiittilainaa, jonka voit maksaa takaisin tasaisissa erissä. Yritys on ollut toiminnassa jo vuodesta 2005 lähtien ja sen luotettavuus sekä asiakasystävällisyys ovat pitäneet sen pinnalla jo pitkään. Itse asiassa Suomen Taloustutkimuksen mukaan OK Limiitti on valittu kulutusluottoyrityksistä parhaimmaksi monena vuotena peräkkäin. Kaiken lisäksi yrityksen toiminta on nopeaa, joten lainapäätöksen saa heti hakemuksen jättämisen jälkeen.

OK Limiitin joustava laina pikavippien tilalle

Pikavipit on rajoitettu yleensä muutamaan sataan euroon, joten isomman rahan tarpeessa niitä on joutunut ottamaan useampiakin. OK Limiitin ratkaisu ongelmaan on joustoluotto, jota voit pyytää aina 2100 euroon asti. Saat yritykseltä luottorajan haluamallasi summalla 50 ja 2100 euron väliltä. Sen jälkeen voit nostaa koko summan kerralla tai pienempiä summia aina silloin kun tarvitset lainaa pikaisesti.

Sinulta ei peritä avauspalkkioita tai nostokuluja, vaan lainan ottaminen on selkeää takaisinmaksu mukaanlukien. OK Limiitti on tehnyt pikalainan takaisinmaksusta helpompaa kuin moni muu firma, sillä laina maksetaan takaisin tasaerissä. Laina on joka kuukausi saman verran eli 130 euroa, joten sinun ei tarvitse laskeskella ja arvailla tulevan kuun takaisinmaksusummaa. Takaisinmaksu aika on keskimäärin 45 vuorokautta. Joustolaina eli kulutusluotto on parempi vaihtoehto vipeille myös lainan koron suhteen; kuukausikorko on vain 70,47%. Luku saattaa kuulostaa suurelta, mutta todellisuudessa se ei sitä ole, jos lainan maksaa takaisin ajoissa. Esimerkiksi OK Limiitin 1000 euron joustolainassa kuluja on vain 48 euroa, jos maksat lainan takaisin kuukauden sisällä.

Joustolainan haku OK Limiitiltä

Lainaa voi hakea OK Limiitin lainapalvelusta netissä. Kun olet antanut tarvittavat tiedot ja hakemuksesi on hyväksytty, saat rahat tilillesi heti OK Limiitin asiakaspalvelun ollessa avoinna Ma-Pe klo 07.00 – 22.00 tai La-Su klo 09.00 – 21.00. Lainaa voi kuitenkin hakea ympäri vuorokauden, mutta se käsitellään vasta seuraavana aamuna.

Lainan hakijan on oltava luottokelpoinen ja yli 20-vuotias. Lainan hakemisen yhteydessä vaaditaan selvitys tuloista ja taloudellisesta tilanteesta. Tämä on kuitenkin normaali käytäntö lainanantajilla.