Arvosana

Erikoisuudet

  • 24h rahansiirrot
  • Lainan nosto tekstarilla

Vieraile nyt

Hae vippi

Saldo - arvostelumme

Suomalainen lainayritys Saldo palvelee selkeästi, nopeasti ja helposti. Saldosta voi hakea kulutusluottoa 500 ja 2000 euron väliltä. Lainan hakija voi itse valita, nostetaanko vippi heti vai vasta myöhemmin. Edullinen korko ja matalat lisäkulut kuuluvat Saldon valtteihin. Tarjolla on myös erilaisia lisäpalveluja, joiden avulla lainan käyttö ja takaisinmaksu sujuvat joustavammin.

Saldo – Nopea vippi kohtuullisella korolla

Koskaan ei tiedä, milloin äkillinen rahantarve yllättää. Saldo on yritys, joka ymmärtää yskän ja siksi lainaa on saatavilla nopeasti. Vipin korko on suhteellisen hyvä, nimittäin vain 1.99 % kuukaudessa. Pikalainaa voi saada jopa 2000 euroa, eikä kaikkea tarvitse edes käyttää kerralla. Nimittäin kun Saldo hyväksyy lainahakemuksesi, saat käyttöösi luottorajan. Voit nostaa rahaa joko verkossa tai mobiililaitteella aina kun sitä tarvitset – sinun tarvitsee vain lähettää tekstari ja rahaa ilmestyy tilillesi hetkessä!

Saldo lisäpalveluihin kuuluvat esimerkiksi maksuvapaat kuukaudet, paperilaskut tai luottorajan korotus. Yrityksen joustavuus on plussaa, sillä voit aina keskustella Saldon asiakaspalvelun kanssa tilanteestasi. Etenkin jos sinulla on ongelmia takaisinmaksun kanssa, kannattaa ottaa heti yhteyttä Saldoon puhelimitse tai kätevän live chatin kautta.

Kuka voi hakea lainaa Saldosta?

Saldosta voivat hakea nopeaa lainaa kaikki Suomessa asuvat yli 18-vuotiaat, joilla on suomalainen pankkitili. Lisäksi vaaditaan verkkopankki, sillä lainapalveluun tunnistaudutaan verkkopankin tunnusten avulla. Saldo ei myönnä lainaa luottotiedottomalle, sillä hakijalla ei saa olla lainkaan maksuhäiriömerkintöjä.

Täältä saat vinkkejä lainan hakemiseen, mikäli olet hakemassa vippiä ensimmäistä kertaa. Kun haet lainaa Saldosta, sinulla on 14 päivän peruutusoikeus, mikäli muutat mieltäsi.